Ediția 2016

15-16 aprilie 2016

Eveniment organizat de Secția de Microchirurgie endoscopică, foniatrie și recuperare vocală a Institutului de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Prof. Dr. Dorin Hociotă“ ca prima manifestare stiintifică a Societații  Romane de Foniatrie, sub egida Academiei de Știinte Medicale din România în parteneriat cu Opera Națională București și Societatea Româna de Pneumologie.

sigla_opera

În perioada 15–16 aprilie 2016, la Teatrul Elisabeta (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 45, București) va avea loc a treia ediție a simpozionului științific Vocea ta contează, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Vocii. Această manifestare este celebrată în întreaga lume, la 16 aprilie, sub numele de World Voice Day.  Tema simpozionului va fi „Abordarea multidisciplinară a tulburărilor vocale – tratament fonochirurgical și recuperator“.

Au răspuns invitației noastre personalități remarcabile, specialiști în chirurgia și recuperarea tulburărilor vocale: Dr. Yakubu Karagama, medic consultant ORL, și Frances Ascott, terapeut vocal și de limbaj – ambii de la Royal Infirmary, Manchester, Regatul Unit al Marii Britanii, precum și Laura Dumbravă, terapeut verbal și specialist în tulburări ale deglutiției de la New York University, Langone Medical Center, NYC, Statele Unite ale Americii.

De asemenea, la eveniment vor lua parte personalități medicale cu o vastă experiență în specialitățile: ORL, Pneumologie, Neurologie, Gastroenterologie, dar și profesori, actori, artiști lirici, jurnaliști, un psiholog și un psihoterapeut care vor evidenția importanța cunoașterii patologiei vocale, atât de diversificate, cât și aspecte ale tratamentului fonochirurgical și recuperator.

Profesionişti vocali de renume vor adăuga prin prezența lor bucuria de a accentua caracterul fascinant al vocii umane infinit de complexă si variată în diferite forme de expresie: Paula Seling, Marcel Pavel şi Vlad Miriţă, Corul “Vox Medicalis” – dirijat de dr. Tudor Ionescu, Maria Răducanu şi din laureaţii Concursului international “Le grand Prix de l’Opera”.

Taxele de participare se pot face prin ordin de plată, Internet Banking sau direct la orice casierie a Băncii Transilvania, în contul Asociației Societatea Română de Foniatrie, cod IBAN RO24 BTRL RONC RT03 3245 7801, Banca Transilvania, Sucursala Cluj. Vă rugăm să menționați la detalii plată: taxă participare VOCEA TA CONTEAZĂ.

VOCEA TA CONTEAZĂ
EDITIA a 3-a

SPEAKERI INVITAŢI
ORL și Foniatrie
Yakubu Karagama
Romeo Călărașu
Viorel Zainea
Codruț Sarafoleanu
Vlad Budu
Mădălina Georgescu
Dan Cristian Gheorghe
Rodica Mureșan
Elena Cristescu
Cristian Ioniță
Corina Mella
Ramona Ungureanu

Logopedie
Laura Dumbravă
Magda Cernea

Pneumologie
Ruxandra Ulmeanu
Florin Mihălțan
Andreea Vlădău

Terapie vocală
Frances Ascott
Gabriela Duțescu


Neurologie
Bogdan Popescu
Cristina Panea

Gastroenterologie
Georgia Alexandra Baltog

Psiholog și psihoterapeut
Cecilia Popovici

 

Universitatea Națională de Muzică
Mihai Cosma

Tenor
Ion Piso

Universitatea București
Alina Bottez

Presă
Carmen Ivanov


Universitatea Națională de artă teatrală și cinematografică
Olga Delia Mateescu
Mihai Bisericanu

Actori
Gabriela Popescu
Tudor Chirilă

INTERPREȚI VOCALI INVITAȚI

Paula Seling
Marcel Pavel
Vlad Miriță
Maria Răducanu
Corul „Vox Medicalis” – dirijor Tudor Ionescu
Laureați ai Concursului internațional „Le Grand Prix de L’Opéra”

Organizator Eveniment:

Asociația Română pentru Consiliere Medicală

Tel: +40 763.648.746

arcmed.voceataconteaza@gmail.com

Management Eveniment:

SC Health Media Services SRL

roxana.pirvu@medacademy.ro

evenimente@medacademy.ro