Ediția 2018

Cea de-a V-a ediție a Simpozionului Național „Vocea ta contează” (20- 21 aprilie 2018) a adus la București specialiști din Marea Britanie, Turcia și Finlanda, care au prezentat cele mai noi informații și tehnologii din domeniul fonoaudiologiei și pedagogiei vocale.

Evenimentul a avut loc vineri și sâmbătă la Palatul Parlamentului, Sala “Nicolae Iorga” si a fost organizat de Societatea Română de Foniatrie, Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Prof. Dr. D. Hociota” și Asociația Română pentru Consiliere Medicală, sub egida Clubului Regal al Medicilor si a Academiei de Științe Medicale, în parteneriat cu Universitatea Națională de Muzică București.

Simpozionul dedicat Zilei Mondiale a Vocii (manifestare celebrată în întreaga lume, pe data de 16 aprilie, sub numele de „World Voice Day”) a reunit specialiști ORL, logopezi, medici de familie și profesioniști vocali, într-o serie de sesiuni științifice și workshop-uri la care au participat atât medici specialiști și primari, cât și medici rezidenți, pensionari sau studenți.

Manifestarea s-a bucurat de prezența unor personalități remarcabile, specialiști în chirurgie și recuperare vocală, precum Dr. Yakubu Karagama (Consultant O.R.L. în cadrul Manchester Royal Infirmary), Frances Ascott (Terapeut vocal în cadrul Manchester Royal Infirmary), Dr. Ilter Denizoglu (consultant O.R.L., Profesor asociat în cadrul Clinical Vocology Unit, Izmir, Turcia), Dr. Ahmed Geneid (consultant O.R.L specializat în foniatrie, în cadrul Helsinki University Central Hospital), Dr. Teemu Kinnari (Profesor asociat, consultant O.R.L. în cadrul Helsinki University Central Hospital)

PARTENERI

Organizator Eveniment:

Asociația Română pentru Consiliere Medicală

Tel: +40 763.648.746

arcmed.voceataconteaza@gmail.com

Management Eveniment:

SC Health Media Services SRL

roxana.pirvu@medacademy.ro

evenimente@medacademy.ro