Invitați

Dr. Antonio Schindler  

Profesor asociat la Universitatea din Milano, Vice-președinte al Societății Europene de Foniatrie. Manager al compartimenului de foniatrie din Spitalul Luigi Sacco Milano.
Este un excelent fonochirurg, un profesionist în tratamentul tulburărilor de voce, de limbaj și de deglutiție. Are numeroase publicații și participări la conferințe internaționale și dezvoltă o intensă activitate de colaborare cu cele mai prestigioase reviste medicale în domeniul foniatriei, logopediei și otorinolaringologiei.


Dr. Ilter Denizoglu

Profesor asociat în cadrul Clinicii Vocale Izmir, Turcia, creatorul dispozitivelor Lax Vox și Dr. Vox este specializat în chirurgie foniatrică.


Dr. Ahmed Geneid

Consultant ORL și foniatru în cadrul Spitalului Central Universitar Helsinki, Finlanda. În prezent este preşedintele UEP (Uniunea Europeană a Foniatrilor), fiind unul dintre membrii fondatori ai Academiei Europene a Foniatrilor şi a Societăţii finlandeze de laringologie. Principalele sale arii de interes sunt: reabilitarea vocală, chirurgia laringiană şi terapia vocală.


Dr. Teemu Kinnari

Consultant ORL și Profesor asociat în cadrul Spitalului de Chirugie Kasarmikatu, Helsinki. Principalele arii de interes sunt: laringologia, biomaterialele și bolile cauzate de biofilmul bacterian.

Organizator Eveniment:

Asociația Română pentru Consiliere Medicală

Tel: +40 763.648.746

arcmed.voceataconteaza@gmail.com

Management Eveniment:

SC Health Media Services SRL

roxana.pirvu@medacademy.ro

evenimente@medacademy.ro