Invitați

Dr. Yakubu Karagama

Consultant ORL în cadrul Spitalului Manchester Royal, Marea Britanie, este specializat în chirurgia nazo-faringo-laringiană și în patologie ORL pediatrică. În plus față de activitatea clinică, Dr. Yakubu Karagama este implicat direct în activități de predare și cercetare.


Frances Hyde

Terapeut vocal în cadrul Spitalului Manchester Royal, Marea Britanie, fiind implicată în proiecte de cercetare în neurologie, ORL şi în patologia vocii şi a limbajului. În afară de activitatea din cadrul unității medicale, Frances Ascott predă cursuri de terapie vocală studenților de la Colegiul de Muzică Royal Northern.


Dr. Ilter Denizoglu

Profesor asistent în cadrul Clinicii Vocale, Izmir, Turcia, este specializat în chirurgie foniatrică, fiind creatorul dispozitivelor Lax Vox și Dr. Vox.


Dr. Ahmed Geneid

Consultant ORL și foniatru în cadrul Spitalului Central Universitar Helsinki, Finlanda. În prezent  este vice-preşedintele UEP (Uniunea Europeană a Foniatrilor), fiind unul dintre membrii fondatori ai Academiei Europene a Foniatrilor şi a Societăţii finlandeze de laringologie. Principalele sale arii de interes sunt: reabilitarea vocală, chirurgia laringiană şi terapia vocală.


Dr. Teemu Kinnari

Este consultant ORL și Profesor asociat în cadrul Spitalului de Chirugie Kasarmikatu, Helsinki. Principalele arii de interes sunt: laringologia, biomaterialele și bolile cauzate de biofilmul bacterian.

Organizator Eveniment:

Asociația Română pentru Consiliere Medicală

Tel: +40 763.648.746

arcmed.voceataconteaza@gmail.com

Management Eveniment:

Quinn Media S.R.L.

office@politicidesanatate.ro