Va multumim pentru participare!

În numele Comitetului de Organizare dorim să vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături la cea de-a V-a ediție a Simpozionului Național “Vocea Ta Contează”. Evenimentul a fost organizat de Societatea Română de Foniatrie, Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Prof. Dr. D. Hociotă”, în parteneriat cu Clubul Regal al Medicilor, Asociația Română pentru Consiliere Medicală și Universitatea Națională de Muzică București, sub egida Academiei de Științe Medicale.

Manifestarea din acest an a avut ca temă “Managementul tulburărilor de voce și al tulburărilor de deglutiție” și a debutat în data de 19.04.2018 prin cursul “Augmentarea Corzilor vocale cu Fascie”, desfăsurat la Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Prof. Dr. D. Hociotă”, avand ca invitati straini Dr. Teemu Kinnari și Dr. Ahmed Geneid.

În următoarele doua zile, 20 – 21.04.2018, au fost susținute la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Iorga, peste 40 de lucrări, în cadrul unui program științific complex, care s-a bucurat de prezența unor personalități remarcabile, specialiști de renume în chirurgie și recuperare vocală, precum Dr. Yakubu Karagama (Consultant ORL în cadrul Spitalului Manchester Royal, Manchester, Marea Britanie), Frances Hyde (Specialist în terapie vocală în cadrul Spitalului Manchester Royal, Manchester, Marea Britanie), Dr. Ilter Denizoglu (Profesor asistent în cadrul Clinicii Vocale Unit, Izmir, Turcia), Dr. Ahmed Geneid (Specialist în tulburări de voce în cadrul Spitalului Central Universitar Helsinki, Helsinki, Finlanda) și Dr. Teemu Kinnari (consultant ORL și Profesor asociat în cadrul Spitalului de Chirugie Kasarmikatu, Helsinki, Finlanda).

Simpozionul a permis un interesant schimb de experiență privind cele mai recente noutăți în domeniu, oferind un sprijin real și informații variate, extrem de utile participanților.

În paralel cu lucrările științifice, a avut loc o expoziție medicală specializată, la care au participat importante companii active pe piața românească.

Mulțumim pe această cale tuturor celor peste 300 participanți, partenerilor și companiilor expozante pentru implicarea si aportul adus reușitei Simpozionului Național “Vocea Ta Contează” 2018.
În speranța că participarea la eveniment a fost benefică pentru dumneavoastră, sperăm să ne revedem la Ediția 2019.

MANAGEMENT LOGISTIC

 

Organizator Eveniment:

Asociația Română pentru Consiliere Medicală

Tel: +40 763.648.746

arcmed.voceataconteaza@gmail.com

Management Eveniment:

SC Health Media Services SRL

roxana.pirvu@medacademy.ro

evenimente@medacademy.ro