Politica de securitate a datelor cu caracter personal

Asociatia Romana pentru Consiliere Medicala

Sediu: Str. Mitropolit Dosoftei nr. 58, Sector 5, Bucuresti

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Documentul pe care îl parcurgeţi vă prezintă politica Asociatiei privind modul de colectare şi gestionare a datelor cu caracter personal, asa cum aceste proceduri sunt reglementate de Regulamentul (UE)2016/679 aplicabil din 25 mai 2018.

Pentru orice întrebare sau nedumerire în privinţa termenilor utilizaţi mai jos sau asupra oricăror alte probleme legate de modul în care noi înţelegem să păstrăm confidenţialitatea datelor dvs., vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresa de email: arcmed.voceataconteaza@gmail.com sau arcmed.contact@gmail.com

Conform Regulamentului (UE)2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 pentru protectia persoanelor cu privire Ia prelucrarea datelor cu caracter personal si Iibera circulatie a acestor date, Asociatia Romana pentru Consiliere Medicala are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: participarea la proiectele noastre. Datele pot fi folosite si pentru activitati de comunicare/informare referitoare la proiectele oferite de partenerii nostri.

lnformatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor sau transferarea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti transmite o cerere datata si semnata la adresa de e-mail arcmed.voceataconteaza@gmail.com sau arcmed.contact@gmail.com

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Orice persoana are, de asemenea,  dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, Ia prelucrarea datelor sale personale.

SIGURANTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Asociatia Romana pentru Consiliere Medicala acorda importanta respectarii  tuturor procedurilor legale necesare sigurantei datelor personale si a luat in acest sens toate masurile ce se impun, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale sunt tratate ca date confidentiale. Asociatia a adoptat proceduri care protejeaza datele confidentiale pe care dumneavoastra ni le transmiteti prin intermediul website-urilor sau in orice alt fel (formular printat, e-mail sau telefonic). Aceste proceduri protejeaza datele utilizatorilor in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea Ia certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.

SECURITATEA SISTEMELOR INFORMATICE

Dispozitivele din cadrul Asociatiei pe care vor fi stocate si unde se va realiza prelucrarea datelor cu caracter personal beneficiaza de urmatoarele elemente de securitate:

  • usere parolate;
  • protejare cu programe dedicate antivirus si antispyware.

In cadrul cursurilor de pregatire a personalului operatorul este obligat sa faca informarea acestora cu privire Ia prevederile Regulamentului (UE)2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 pentru protectia persoanelor cu privire Ia prelucrarea datelor cu caracter personal si Iibera circulatie a acestor date, Ia cerintele de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire Ia riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal, in functie de specificul activitatii.

Asociatia Romana pentru Consiliere Medicala certifica faptul ca indeplineste cerintele de securitate a datelor cu caracter personal.

Organizator Eveniment:

Asociația Română pentru Consiliere Medicală

Tel: +40 763.648.746

arcmed.voceataconteaza@gmail.com

Management Eveniment:

SC Health Media Services SRL

roxana.pirvu@medacademy.ro

evenimente@medacademy.ro