Vocea ta contează!

În perioada 5-6 Aprilie 2019 a avut loc cea de-a 6-a ediție a simpozionului național Vocea Ta Contează, eveniment ce s-a bucurat de un succes deosebit.

Evenimentul, devenit deja o tradiţie, este dedicat celebrării Zilei Internaţionale a vocii. Manifestarea a adus împreună specialiști de marcă, din ţară şi de peste hotare, din domeniul ORL şi al foniatriei. Simpozionul nostru a avut un caracter multidisciplinar, fiind prezenţi specialişti în patologie orală, anatomie patologică, gastroenterologie, dar şi  terapeuţi vocali,  profesori  de canto, logopezi, actori, interpreţi vocali.

Au avut loc numeroase lucrări ştiinţifice şi workshop-uri  de terapie vocală, precum şi demonstraţii de pedagogie vocală, cu implicaţii în recuperarea profesioniştilor vocali dar şi în optimizarea performanţelor vocale. Pentru un plus de cunoaştere şi de dinamică în instruirea noastră profesională, am considerat utilă şi introducerea unor ateliere practice de instruire în evaluarea deglutiţiei şi a vocii pacienţilor.

În numele echipei organizatoare, dorim să le MULȚUMIM tuturor participanților, lectorilor, partenerilor și vizitatorilor pentru contribuția importantă la succesul acestui eveniment!
Ne-a onorat prezența unui numar așa mare de participanți și asta ne motivează să continuăm.
Vă mulțumim și vă invităm cu drag la următoarea ediție!

ORGANIZATORI:

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE FONIATRIE
Dr. Loredana Ghiuzan (Vicepreședinte): +40 745 234 185

HEALTH MEDIA SERVICES
www.healthmedia.ro

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU CONSILIERE MEDICALĂ
+40 723 246 767

MANAGEMENT EVENIMENT:

SC HEALTH MEDIA SERVICES S.R.L.
evenimente@medacademy.ro

PARTENERI

Organizator Eveniment:

Asociația Română pentru Consiliere Medicală

Tel: +40 763.648.746

arcmed.voceataconteaza@gmail.com

Management Eveniment:

SC Health Media Services SRL

roxana.pirvu@medacademy.ro

evenimente@medacademy.ro